Деветнаеста традиционална Мајска изложба слика

Срђан Станишић

Рођен је 1979. године у Зајечару. Аматерски се бави сликарством. Живи и ради у Сврљигу као професионални ватрогасац у ВСО Сврљиг.

Опширније »

Сашка Петковић

Рођена је 1991. године. Завршила је Средњу уметничку школу, смер техничар дизајна текстила и Високу школу за васпитаче у Алексинцу. Живи у Сврљигу.

Опширније »

Миљан Миленковић

Рођен је 1979. године у Сврљигу. Завршио је Средњу уметничку школу у Нишу. Дипломирао је на Факултету ликовних уметности у Приштини, смер сликарство. Учествовао је

Опширније »

Милош Митић

Рођен је 1981. године у Сврљигу. Завршио је факултет за менаџмент. Аматерски се бави сликарством. Учествовао је на неколико колективних изложби. Живи у Сврљигу.

Опширније »

Катарина Лазић

Рођена је 1996. године у Нишу. Завршила је Средњу уметничку школу у Нишу, смер ликовни техничар. Учествовала је на неколико колективних изложби. Живи у Сврљигу.

Опширније »

Зорана Каратовић

Рођена је 1996. године у Нишу. Завршила је Технолошки факултет у Лесковцу, смер – Индустријски дизајн текстилних производа.

Опширније »

Драган Радоњић

Рођен је 1961. године у Сврљигу. Дипломирао је модни дизајн у Загребу. Мастер студије завршио је на Мегатренду. Своје радове више пута је излагао у

Опширније »

Владимир Цветковић

Рођен 1988. год. у Нишу. Завршио средњу уметничку школу у Нишу. Студије завршио на смеру за графички дизајн и дипломирао 2011. године.  Живи у Сврљигу.

Опширније »