Нове књиге у Библиотеци

У Фонду билиотеке „ Гордана Тодотровић“ нове књиге очекују читаоце, кориснике библиотечких услуга. Дружите се са књигом, књига је човеков најбољи  пријатељ.

Неке од њих вам предлажемо:

1. Хипи – Пауло Коељо

У овом роману Коељо испреда причу о Паулу, бразилском младићу с козјом брадицом и дугачком косом, који жели да постане писац и креће на путовање у потрази за дубљим смислом живота…

 

2. Е, заболе ме – Марка Мансон

Овај светски бестселер који је продат у преко 3. 000.000 примерака је својеврсни саветник како да живимо као несавршена и ограничена бића, прихватимо своје страхове и несигурности, како да живимо добро, насупрот ономе што нам се препоручује.

 

3. Карол Бушар – Поход 

Књига за све спортисте и оне који прате успехе Новака Ђоковића. Прочитајте и сазнајте како је наша легенда тениса  постао једини тенисер за четрдесет седам година освојио четири гранд слема заредом…

 

4. Благо цара Радована – Јован Дучић

Обавезно прочитајте ризницу поетичних филозофских разматрања о срећи, љубави, жени, пријатељству, младости и старости, песнику, херојима, краљевима и пророцима непревазиђеног  великг  српског  песника , Јована Дучића.

 

5. После тебе – Џоџо Мојес

Наставак бестселера Док нисам срела тебе, даје одговоре на питања како наставити даље када се изгуби вољена особа, како похватати делиће живота, окренути нови лист…

 

 

6. Игор Коларов – Аги и Ема

Духовити, поетски роман доноси вам дирљиву причу о пријатељству усамљеног деветогодишњег дечака Агија и старице Еме, и њиховом заједничком бунту против свирепог и отуђеног свера.

 

7. Неолиберализам – Мирослав Б. Душанић

Ово је књига нашег значајног економског стручњака која је настала од ауторизованих расправа у Академији економских наука од 2011 до 2015. Аутор нас упознаје са свим каралтеристикама неолибералима и последицама које он доноси економијама неразвијених земаља, али и о сукобима и последицама различитости ставова и мишљења о овој проблематици.

Подели са пријатељима