Општина Сврљиг учесник на 43. Сајму туризма у Београду

Општина Сврљиг и Центар за туризам, културу и спорт представиће своју туристичку понуду на 43. Међународном сајму туризма у периоду од 24. до 27 марта.

Сајам туризма у Београду једна је од најзначајнијих манифестација у земљи и региону који промовише актуелна дешавања у туристичкој привреди и делатностима. Овогодишњим сајмом, који носи  назив „Између планина и мора“, предвиђена je свеобухватна презентација свих подручја наше земље у којима је туризам заступљен и где је евидентно велико интересовање домаћих и страних посетилаца и туриста који истражују нове микродестинације, што је свакако идеална прилика за приказивање туристичких локалитета и прелепе природе Општине Сврљиг.

Ове године Центар за туризам, културу и спорт базирао се на авантуристички туризам, приказивање туристичких стаза, промоцију спелеолошких објеката, манифестација, природних дестинација и смештајних капацитета.

На штанду општине Сврљиг, који је смештен у хали 4, осим Центра за туризам, културу и спорт представиће се и излагачи домаће радинсти, произвођачи прехрамбених производа, удружење „Горска вила“, удружење „Кожа ГИС“, пчеларска кућа „Стојановић“, удружење „Заједно до светлости“, Сврљишка млекара… Такође, представиће се и удружења која се баве промоцијом туризма „Terra incognita“, и удружење „Сварог“   како би између осталог најавили манифестацију „Дани гљива и биља“ која ће се ове године одржати 05. јуна.

Подели са пријатељима