Отворена петнаеста Ликовна колонија Арс Тимакум 2018.

У просторијама Центра за туризам културу и спорт 25. 06 2018. свечано је отворена Ликовна колонија Арс Тимакум 2018 и изложба радова са прошлогодишње колоније. Част да уводном речју поздрави све учеснике и госте имала је Милена Ристић, а Зорица Бранковић Басарић их је упознала са историјатом и значајем који ова ликовна колонија има за нашу локалну средину. Присутнима се обратила председница општине Јелена Трифуновић, као и директор Центра за туризам, културу и спорт Марко Младеновић.

На овогодишњој колонији учествују: Иван Ранђеловић, Ирена Јовановић, Марија Ристић, Александра Перовић, Мирослав Живковић, Игор Андреић, Данијела Давидовић, Драган Радоњић, Синиша Милојковић, Божица Милојевић, Марко Никодијевић, Катарина Лазић, Миљан Миленковић, Владимир Цветковић, Душан Васић, Зорица Б. Басарић и Наталија Рајковић.

Инспирисани лепотама нашег краја, уметници ће своја уметничка дела стварати до 30. 06. 2018. када ће радном изложбом у преподневним часовима, публика моћи да се упозна са њиховим ликовним остварењима.

 

Срећко Митић

Подели са пријатељима