Почињу пријаве за Дечји фестивал

 

Најмлађи становници Сврљига, али и сви они који желе да пробуде дете у  себи имаће прилику да уживају у Дечјем  фестивалу који ће се одржати од деветог до једанаестог августа на базенима Спортског центра Пастириште у Сврљигу.

Организатор манифестације је Центар за туризам, културу и спорт, под покровитељством Општине Сврљиг.

Позивамо све клинце и клинцезе да дођу у Библиотеку Центра за туризам културу и спорт између 11 и 15 часова и да се пријаве за учешће на овој веселој и шареноликој манифестацији.  Пријава екипа (три такмичара) за такмичење у играма је до попуне броја учесника, а за маскенбал на дан такмичења 11. 08.  од 17 до 17:30 часова.

Малишани ће се такмичити у разним играма, караокама и маскенбалу, а биће приређена и представа у њихову част.  Позивамо све заинтересоване да нам се придруже и уживају у раскошима детињства укључујући и оне који су већ учествовали, верујемо да ће се радо присетити својих несташлука и можда направити неке нове. Будите учесници дечјег фестивала и играјте се са нама!

Пропозиције, списак песама за караоке и термин окупљања биће накнадно објављени на сајту Центра за туризам, културу и спорт Сврљиг.

Срећко Митић

Подели са пријатељима