Успешно завршен једанаести традиционални Божићни фестивал

Традиционални Божићни фестивал са богатим културно-образовним садржајем и ове године имао је хуманитарни карактер.  Тиме је реализован један од циљева фестивала, развој алтруистичког мотива код младих и сакупљено је 99. 330 динара за хуманитарну помоћ.

Намера је била и да се покрене читава локална заједница, па су у организацији фестивала поред главног организатора Центра за туризам, културу и спорт Сврљиг и Канцеларије за младе, учествовали и дали допринос: ПУ Полетарац, ОШ Добрила Стамболић, СШ Душан Тривунац Драгош, Музичка школа Владимир Ђорђевић при културном центру, црква Свети цар Константин и царица Јелена, удружење грађана Terra incognita, Ликовно удружење Timakumus, Миљанова Ликовна радионица, Изворна група Дервен, КУД Сврљиг, КУД Белоиње, Играоница Диван дан, Caffe Tref и Incognito cafe.

Програм фестивала био је намењен широкој публици, од 7 до 77 година.

Садржај програма је тако организован да су у њему учесници били свих узраста.

Фестивал је одржан под покровитељством Oпштине Сврљиг, а спонзори фесивала су компанија АД Подунавље и  З.Т.К.Р. Нина.

Захваљујемо се свим установама, волонтерима и појединцима који су допринели да организација овог фестивала, који је трајао од 25. децембра 2018. до 10. јануара 2019. године, буде успешно завршена.

Захваљујемо се и свим медијима који су пропратили фестивал.

Све информације о Фестивалу можете погледати на фејсбук страници Божићног фестивала https://www.facebook.com/bozicni.festival/

Подели са пријатељима