Завршен дванаести Божићни фестивал

Концертом КУД-а Преконога, у петак 10. 01. 2020. године  завршен је 12. Божићни фестивал.

Традиционални Божићни фестивал са богатим културно-образовним садржајем и ове године имао је хуманитарни карактер. Тиме је реализован један од циљева фестивала, развој алтруистичког мотива код младих и сакупљено је 68. 300 динара за хуманитарну помоћ.

Намера је била и да се покрене читава локална заједница, па су у организацији фестивала поред главног организатора Центра за туризам, културу и спорт и Канцеларије за младе, учествовали и дали допринос: ПУ Полетарац, ОШ Добрила Стамболић, СШ Душан Тривунац Драгош, црква Свети цар Константин и царица Јелена, удружење грађана Terra incognita, Ликовно удружење Timakumus, Миљанова Ликовна радионица, КУД Сврљиг, КУД Белоиње, KУД Преконога, Caffe Square, Caffe Tref и Incognito cafe.

Програм фестивала био је намењен широкој публици, од 7 до 77 година.

Садржај програма је тако организован да су у њему учесници били свих узраста.

Фестивал је одржан под покровитељством Oпштине Сврљиг, а спонзори фесивала су компанија АД Подунавље и  Маркет Лукс Сврљиг.

Захваљујемо се свим установама, спонзорима, волонтерима и појединцима који су допринели да организација овог фестивала буде успешно реализована.

Захваљујемо се и свим медијима који су пропратили фестивал.

Све информације о Фестивалу можете погледати на фејсбук страници Божићног фестивала https://www.facebook.com/bozicni.festival/

Подели са пријатељима