Не верујте речима, верујте фотографијама!

Фотографија: Драган Веселиновић

Све што су уметници забележили својим објективима, знаменитости и лепоте живописног Сврљишког краја, биће приказано на фотографијама изложеним у Центру за туризам, културу и спорт Сврљиг. Свака фотографија представља по једну причу која се речима не може испричати, али се може разумети, показати да се и са фото-апаратом може уочити лепота, заволети природа,  крајолик и схватити значење живота.

Захваљујући иницијативи Удружења грађана Terra incognita уз подршку Општине Сврљиг,  колонија је са радом започела прошле године. Ово је изложба радова са друге фото-колоније у којој су учествовали значајни српски фотографи, али и аматери који су сликајући са правог места испричали праве приче за радознале љубитеље уметности и посматраче.

Учесници овогодишње колоније су: Aлeксандар Милошевић,  Александар Здравковић, Александра Цветковић, Бранислав Митровић, Слободан Радовановић, Драган Веселиновић, Јована Младеновић, Марија Јовић, Марија Коњик, Милош Крстић, Марко Нисић, Миљан Миленковић,  и Жарко Гроздановић.

Позивамо све заинтересоване да дођу на свечано отварање изложбе радова са друге фото-колоније Terra incognita у петак 30. 08. 2019. у 18 часова у Центар за туризам, културу и спорт Сврљиг.

 

Зорица Бранковић Басарић

Срећко Митић

Подели са пријатељима