Представљање победника на традиционалној књижевној манифестацији „Дани Гордане Тодоровић“

У петак, 04. 10. 2019. са почетком у 19 часова, у салону библиотеке Центра за туризам, културу и спорт, одржаће се традиционална књижевна манифестација  Дани Гордане Тодоровић.

На књижевној вечери публици ће се представити овогодишњи победник, књижевник Александар М. Арсенијевић.  Према одлуци стручног жирија: Горана Максимовића, професора Универзитета у Нишу и завичајних књижевника, Радослава Вучковића и Милице Миленковић, од 47 приспелих рукописа својим естетским квалитетом издвојио се Арсенијевићев рукопис под називом Вртови. О награђеном рукопису говориће председник жирија, Горан Максимовић, а победничку плакету уручиће Мирослав Марковић, директор Центра за туризам, културу и спорт.

Публика ће бити у прилици да се упозна и са поезијом Драгане Лековић, гошће вечери, прошлогодишње победнице традиционалне књижевне манифестације Дани Гордане Тодоровић, којој ће бити уручена награђена књига Велика ведрина. Завичајна ауторка и члан жирија, Милица Миленковић приближиће публици Драганине стихове.

Позивамо заинтересоване, као и љубитеље лепе речи да се придруже и својим присуством обогате садржај ове поетске вечери.

 

Подели са пријатељима