Упознавање малишана предшколске установе „Полетарац“, са појмом „туризам“

У данашње време када је свима опште познато да се појам туризма везује за неке далеке туристичке дестинације, мора, језера, планине, острва и океане, од неизмерног значаја је најмлађе нараштаје од самог почетка учити да у самој њиховој околини постоје предели са изузетним туристичким потенцијалом. Веома је важно развијати љубав код младих људи према свом крају, домовини. Људи који се овим сектором привреде баве код нас, савршено познају све природне и културно историјске туристичке дестинације на нашој територији, због тога смо у среду 28.09.2022. године са великим одушевљењем угостили наше најмлађе суграђане и са њима причали о туризму у нашем крају и свету.

У нади да ће ови млади људи једног дана бити окосница развоја туризма у Сврљигу, овим путем срдачно се захваљујемо предшколској установи „Полетарац“, васпитачицама и свим малишанима, учесницима у дискусији, који су нама улепшали један радни дан.

Посебна захвалност пчеларској кући „Стојановић“, која је донирала мала паковања меда уз помоћ којих смо показали један сегмент туристичког производа неке туристичке
дестинације.

 

Подели са пријатељима